This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

H&H Home - További információért keressen minket bizalommal! - Bejelentkezés

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Ez az oldal kizárólag nagykereskedelemmel foglalkozik, csak viszonteladókat és közületeket áll módunkban kiszolgálni, kereskedelmi mennyiségben! 

 

A webshopban megjelenített színek csak tájékoztató jellegűek, a csomagolási egységeken belül a termékek vegyes színekben kerülnek leszállításra, abban az esetben ha külön szín igényüket kérjük jelezzék előre!

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a H&H Toni 2016 Kft. (székhelye: 1161 Budapest, Nyitra utca 21 . cégjegyzékszám: 01-09-279003; adószáma: 25505832-2-42; és a H&H Toni 2016 Kft. által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).  

       

 1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte   

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.homenagyker.com weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) található elektronikus piactéren (a továbbiakban: H&H Home) keresztül történik.  

1.2. A H&H Home webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

1.3. A H&H Home webáruház szolgáltatásait a Szolgáltató valamennyi regisztrált partnere jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.   

1.4. A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a kosár tartalmának “megrendelés” ikonra kattintás megerősítésével jön létre. A felek között ily módon – magyar nyelven - létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és őrzi.

 A Szolgáltató az iktatott szerződést (megrendelést) a Vevő számára hozzáférhetővé teszi. Egyrészt, a "rendeléseim, számláim" menüpont alatt (csak bejelentkezett, regisztrált ügyfelek látják), másrészt a Szolgáltató telephelyén az integrált informatikai rendszerben tárolja.

 

1.5. Ügyfélszolgálat: H&H Toni 2016 Kft.  

E-mail:                    sales@homenagyker.com 

 

 1. Regisztráció   

2.1. A Főoldalon található Regisztráció menüpont alatt, az ott található adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra.  

A vásárlást nem kezdheti meg regisztráció nélkül, az árak megtekintéséhez regisztrálni kell.  

A vásárláshoz regisztrált e-mail cím szükséges.  

Amennyiben rendelkezik már ilyennel a „Belépés” gombra kattintva, a e-mail cím és jelszó megadása után tudja rendelését leadni áruházunkban.  

Amennyiben nem rendelkezik még regisztrált felhasználónévvel abban az esetben a regisztráció gombra kattintva töltheti ki az adatlapot, majd a „Regisztráció” gombbal küldheti el a regisztrációját.  

Ezt követően, küldünk Önnek egy levelet.

  

A regisztrációt megerősítő levelet a rendszer nem automatikusan küldi, munkatársaink manuálisan erősítik meg a regisztrációt! 

A hét minden napján és ünnepnapokon is lehetséges regisztrálni.

Munkatársaink munkaidőben (hétfőtől - péntekig 8.00-tól 16.30-ig) tudják csak visszaigazolni a regisztrációt.

 

Az űrlapon a számlázási adatokat kell megadni.

Amennyiben a számlázási cím nem egyezik a szállítási címmel, vagy több szállítási címmel is rendelkezik, azt a regisztrációs adatok „Szállítási cím” menüpontban, vagy a rendelőlapon is van lehetősége megadni. 

Ha Ön még nem partnerünk, szükségünk lesz az adószámára regisztráció során.

A regisztrációs adatok kitöltését követően, ha az információk hiányosak a regisztrációhoz, megkeressük Önt ez ügyben.

2.2. A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.  A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha az Ügyfél a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely – nem a Szolgáltatónak felróható – okból hozzáférhetővé válik.

   

 1. A megrendelés   

3.1. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat a konkrét árucikk információs oldaláról, illetve a termékhez mellékelt használati utasításból lehet részletesen megismerni. A termékek fotói minden esetben csak tájékoztató jellegűek, az aktuális színekről és dekorokról minden esetben érdeklődjön.

 

3.2. A regisztrált Ügyfelek részére mindig a nettó vételár kerül feltüntetésre.

 

3.3. A Szolgáltató a megrendelt árut a megrendelést követő 8 munkanapon belül  saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével kiszállítja a megadott címre, illetve az Ügyfél a H&H Toni 2016 Kft. telephelyén személyesen átveheti.

Az áru átvételének pontosítására a Szolgáltató visszaigazolásában kerül sor.

Amennyiben nem kap visszaigazolást a megrendeléséről 24 órán belül, kérjük írjanak kollégáinknak a sales@homengyker.com címre, vagy keressenek minket telefonon a +36 30 525 2522-es telefonszámon!

 

Szállítási és csomagolási díjak:  

A szállítási és csomagolási díjak csak Magyarország területén érvényesek!

A külföldre történő szállítás esetében kérjük keresse meg ügyfélszolgálatunkat az egyedi árajánlatért!

  

A gyors és pontos kiszolgálás érdekében a webáruházban leadott és lezárt rendelésekhez póttételeket már nem áll módunkban rögzíteni.

Telefonos ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet, hogy a rendelése milyen állapotban van, és hogy tudunk-e még póttételt rögzíteni.  

 

A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek szállítási díját nem befolyásolja.  

3.4.  A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

 

3.5. A megrendelést a Szolgáltató csak regisztrált Ügyféltől és csak akkor fogadja el, ha az Ügyfél a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti.  

 

A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.   

 

3.6. Az Ügyfél a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.  

     

 1. Szállítási és fizetési feltételek   

4.1. A Weboldalon kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő időpontban szállítja ki az Ügyfél által a megrendelés során jelzett szállítási címre. A megrendelt terméket az Ügyfél – előzetes jelzés alapján - személyesen is átveheti a Szolgáltató telephelyén (1107 Budapest, Szállás utca 19.)  

4.2. Új Ügyfelek esetében a Szolgáltató kezdetben a szállítással egyidejű készpénzes fizetést alkalmaz, vagy online fizetési eszközökkel amit megtalál a megrendelés “Fizetési oldalán”, majd az üzleti kapcsolat Fejlődését követően az Ügyfél kérésére lehetőség van átutalásra a megállapított hitelkeret összegéig. Amennyiben egy Ügyfélnek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgálja ki a Szolgáltató.   

4.3. Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén a kísérő okiratot aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni.  Amennyiben az Ügyfél bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az így keletkezett károkért a szállítmányozót terheli a felelősség.

 

 1. Garancia, szavatosság 

5.1. A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglaltak az irányadók. 

   

 1. Egyebek  

6.1. A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.  

 

6.2. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Ügyfelet terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.  

 

6.3. A Szolgáltató az Ügyfelek által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató az Ügyfelek adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató az Ügyfelek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el.  

 

6.4. A Szolgáltató jogosult jelen ÁSZF feltételeit bármikor módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.  

 

6.5. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.  

 

 1. A vásárlástól való elállás joga, módja és következményei:  

 

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a Fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítésnek kell tekinteni, ha a Fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a Szolgáltató köteles az Ügyfél által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. Az Ügyfél köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni. A Szolgáltató kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón.  

Az Ügyfél viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Ügyfelet ezen felül egyéb költség nem terheli.  

A Szolgáltató azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.  

A termék visszaszolgáltatása történhet a telephelyünkre (1107 Budapest, Szállás utca 19.) történő személyes visszajuttatása vagy bármely szállítmányozó céggel való visszaküldéssel.
Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére, vagy azt jóváírja. 

Üzletszabályzat  

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai   

Az alábbiakban a weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja. A Happy Cooking webáruház használatára, megrendelések leadására és a létrejövő adásvételi szerződésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az iránymutatóak.

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen.  

Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek illusztrációk, nem az éppen raktáron lévő termékek pontos színét,  kivitelét mutatja.  

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek.  

Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.  

Egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól. Az aktuális díjakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. 

 

 

Egyéb feltételek  

A Szolgáltató ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.  

Külön rendelkezés hiányában a Szolgáltató folyamatosan tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól.  

Az elektronikus szerződéskötés feltételei  

 1. Regisztráció webáruházunkban.
  A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.  
 2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).  
 3. A Szolgáltató a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 2 munkanapon belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor a Szolgáltató  illetőleg az Ügyfél számára hozzáférhetővé válik. 
 4. A megrendelés visszaigazolását követően a rendelés leadása során megjelölt módon az árut kiszállítjuk. 
 5. A megrendelés és visszaigazolás nyelvek: magyar, angol, vietnámi vagy kínai.  

 

Adatbeli hibák kijavításának technikai lehetőségei  

Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
- a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
- a személyes adatok (pl.: számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, stb…) tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható a “profil” menüpontban.

Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon a   sales@homenagyker.com e-mail címen, vagy a +36 30 525 2522 telefonszámon. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

 

A H&H Toni 2016 Kft. (székhely: 1161 Budapest, Nytra utca 21.  Központi Raktár: 1107 Budapest, Szállás utca 19. Nyitva : H-P 7.30-17.00 SZ-V 7.30-18.00

e-mail: sales@homenagyker.com, telefonszám: +36 30 525 2522) elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A H&H Toni 2016 Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A H&H Toni 2016 Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a jelen adatkezelési tájékoztatóban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárások szerint kezel.

Az eladó adatai:  

Cégszerű megnevezés:   H&H Toni 2016 Kft.

Adószám:                      25505832-2-42

Telefon:                         +36 30/525-2522

E-mail:                           sales@homenagyker.com

 

Ügyfélszolgálat:  

Telefonos ügyfélszolgálat nyitva tartás: hétfő – péntek: 7.30 – 18.00 

Cím:                         1107 Budapest, Szállás utca 19.

Telefon:                    +36 30/525-2522       

E-mail:                      sales@homenagyker.comKosár